Inspirasjon

ND MICROCEMENT FRA NEWDESIGN

Mange søker etter den rå betonglooken eller New Yorker-looken, som kan oppnås ved bruk av ND MicroCement.

Det unike utseendet kommer blant annet fra måten det påføres på. Du kan derfor legge din egen personlige stil på det ferdige resultatet.

Med ND MicroCement er det mulig å forvandle ditt gamle bad eller kjøkken til fantastiske og inspirerende rom – på under en uke!

Da den totale tykkelsen kun er 2-3 mm, gir det mange fordeler ved renovering, og produktet kan brukes nesten overalt, spesielt der det ikke er plass til andre typer belegg.

ND MicroCement kan uten problemer brukes på gulv med gulvvarme.

Kjøkken med ND MicroCement farge Space på gulv

Kjøkken med ND MicroCement farge Space på gulv

Kjøkken med ND MicroCement farge Space på gulv

Kjøkken med ND MicroCement farge Space på gulv

Baderom med ND MicroCement farge Silke på gulv og Sophisticated Red på vegg

Baderom med ND MicroCement farge Silke på gulv og Sophisticated Red på vegg

Lage spennende visuelle effekter på gulv, vegger og møbler.

Produktet gir mulighet til å skape flotte og kontinuerlige vannrette og loddrette overflater uten skjøter – både på gulv, vegger og innredningstilbehør. Dette kan skape spennende visuelle effekter.

Alle overflater utføres for hånd, noe som betyr at hver enkelt overflate som blir utført, er unik. En tilsvarende overflate med samme mønster og struktur vil ikke bli funnet et annet sted.

Det perfekte valget

ND MicroCement passer perfekt til enhver stilart: klassisk, landlig, rustikk og industriell. Mulighetene for tilpasning av dette innovative materiale er utrolige.

Ekstremt sterk og allsidig overflatebehandling

ND MicroCement er en ekstremt sterk, men samtidig fleksibel overflatebehandling som kan brukes på gulv (også med gulvvarme), vegger, trapper, tak, bordplater, møbler, samt de fleste overflater som fliser, klinker, naturstein, terrazzo, betong, puss, gips, tre og glass.

Produktets styrke og fleksibilitet gjør at det også kan brukes i butikker, hoteller, restauranter, kontorer og utstillinger, showrooms, kjøpesentre, restauranter, hoteller, feriesteder, spa, velværesentre, sportsentre og treningssentre.