HVOR KAN PRODUKTENE BRUKES?

Muligheter med ND MicroCement

ND MicroCement har mange bruksområder, og dens funksjonalitet og unike utseende gjør den egnet i alle rom i hjemmet og til og med utendørsarealer.

Produktene er ideelle på gulv (også med gulvvarme), vegger, trapper, tak, bordplater, møbler samt de fleste overflater som fliser, klinker, naturstein, terrazzo, betong, pusset mur, gips, tre og glass. Med ND MicroCement er det mulig å forvandle et eldre – kanskje litt kjedelig – bad eller kjøkken til noen fantastiske og inspirerende rom – på under en uke!

Siden den totale tykkelsen kun er 2-3 mm, gir det mange fordeler når det gjelder renovering, da den reduserte tykkelsen ikke merkes i forhold til eksisterende belagt overflate. Ofte trenger man heller ikke å demontere dørkarmer, paneler, sokler ved kjøkkenskap osv.

Produktets styrke og fleksibilitet gjør at det også kan brukes i butikker, hoteller, restauranter, kontorer og utstillinger osv. i kontorer, butikker, showrooms, kjøpesentre, restauranter, hoteller, resorts, spa, velværesenter, idrettsanlegg, treningssentre.

  • Oppholdsrom
  • Baderom
  • Kjøkken
  • Soverom
  • Kontorer
  • Museer
  • Butikker
  • Spa-områder
  • Restauranter/barer

ND MicroCement er en innovativ overflate med en tykkelse på kun 2-3 mm og med et flott estetisk uttrykk. Produktet gir mulighet til å skape vakre vannrette og loddrette overflater uten skjøter – gulv, vegger og innredningstilbehør – som kan gi en spennende visuell effekt. ND MicroCement passer perfekt til enhver stilart: klassisk, landlig, rustikk og industriell. Mulighetene for tilpasning av dette innovative materialet er mange.

Med ND MicroCement er det mulig å skape dekorative overflater på gulv, vegger og andre typer overflater på en unik og eksklusiv måte. Derfor velger profesjonelle interiørarkitekter ofte ND MicroCement når de ønsker en kombinasjon av kvalitet, stor holdbarhet og spennende designmuligheter.

Det unike utseendet kommer blant annet fra måten det påføres på. Du kan derfor sette ditt helt eget preg på det ferdige resultatet. For eksempel kan det dannes mer eller mindre variasjon i overflaten ved hjelp av forskjellige trykk med sparkelen, og det kan brukes store og feiende strøk eller mindre sirkulære bevegelser, og det kan skapes forskjellige nyanser og varianter i overflate laget, som gir unike muligheter.